Songül Öztürkcan

Songül Öztürkcan

1979 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği ölümü’nden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl Atılım Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliğine başladı. İki yıl orada çalıştıktan sonra 2014 yılına kadar 11 yıl süreyle Başkent Üniversitesi’nde İngilizce okutmanlığı yaptı.

2008-2010 seneleri arasında Kuraldışı Eğitim ve Danışmanlıktan 11 farklı kişisel gelişim eğitimi aldı. (İletişim, ilişkiler, psiko-kinesiyoloji, özsaygı, nlp vb). Ardından diksiyon,  itabet ve beden dili eğitimi sertifikası aldı. Başkent Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile organize edilen Algı Yönetimi isimli konferans dizisine katıldı. Yaşam koçluğu sertifikasını daaldıktan sonra, pek çok tv programına uzman konuk olarak çıktı, Birçok dergide yazıları yayımlandı, çeşitli yerlerde grup eğitimleri verdi ve konuşmacı olarak katıldı.
2015 Haziran ayında ilk kitabı “Aşkın Öteki Yüzü” yayımlandı. İlişkiler üzerine bir koçluk kitabı olan ilk kitabıyla da pek çok yayına katıldı. İkinci kitabı “Tutkuna Uyan” Kasım 2017’de ve üçüncü kitabı “Özgürlük Dansı” Nisan 2018’de çıktı. Kadın konulu son kitabını yazmaya devametmektedir.

Bilimsel, felsefik, psikolojik ve gelişim kitapları ilgi alanıdır. Eğitimin hayatın her alanında ve anında devam ettiğine inanmaktadır. Toplumsal gelişim ve bütüne katkı amacıyla araştırmaya, öğrenmeye ve yazmaya devam etmektedir.